Thursday, February 23, 2012

Buletin Ringkas

 Dah tak update blog ni selama beberapa bulan. Oh baru beberapa bulan tidaklah begitu lama bukan. Dalam beberapa bulan yang saye tak berblog ni, banyak benda saye terlepas untuk update. Hahaha kiranya saye ni bukannya seorang yang up to date la kan.

Secara randomnya saye sekarang :

- Dah ada anak (tak baik tipu) Ok fine! dah ada anak saudara baru. Nur Ain Damia. Umur dia..err mungkin 6 bulan kot hahaha. Nampak sangat kurang perhatian. Damia nih selain makan, tidur, berak etc etc, dia pandai nangis dan senyum-senyum buat saye jadi geram nak cubit-cubit pipi dia.

- Dah dapat abang ipar baru. Ok tak update pun tentang majlis kawin my sister sebab I demam masa tu...

- Dah berumur juga. Bukan bermakna dah tua oke, saye masih seperti 10 tahun yang lalu (tipu). Usia sudah bertambah lagi 1 tahun. Tapi masih belum layak menggunakan Safi Rania Gold *

- Dah berpacaran. Hurm yang ni no komen sangat. Urusan personal tak ada dalam blog :)

- Dah sibuk cari tempat praktikal. Yay..ini nampak seperti bakal menamatkan pelajaran soon. Tapi hakikatnya...lagi 2 semester weyh.

- Dah mula suka memasak. Cuti sem lepas kerja saye mengasapkan dapur sahaja. Kalau tak dapur berasap saye yang berasap (tiba-tiba)



Kalau berpacaran...jangan tunggu lama-lama hehehe

No comments: