Friday, October 7, 2011

Tragedi Oktober

I have experience a great loss recently. Loss my handphone, purse, glases, and bla bla bla. Seriously saye tak sangka saye akan diragut. It so drama.

What kena ragut???

Tu soalan untuk diri sendiri sebab sampai sekarang masih tak percaya dengan apa yang dah jadi. Selama ni tengok benda-benda macam ni kat tv je. Gerak Khas la terutamanyakan.

Ok now saye tak ada ic, matrix card, kad bank cash, and saye tak ada phone....*sigh

Eh salah la,  now saye ada phone kawan saye kasi pinjam bahaha. So kalau ada kawan-kawan yang baca ni boleh tolong text saye so saye boleh dapatkan balik nombor telefon anda. Itupun kalau sudi la kan.

note : mesti ada hikmah disebalik semua yang jadi..betul kan??

No comments: