Wednesday, September 14, 2011

Macam dah lama tak nampak kau...mana hilang??

Laptop rosak, internet takde...antara jawapan saye kepada soalan ini...

"wei nape lame tak update blog..??"

Tapi kalau ada yang cakap saye tak update blog sebab putus cinta, frust menonggeng (macam kunyit buat dalam movie HANTU BONCENG) pun saye iakan aje, sporting tak saye???

Tapi hakikat yang benar lagi tepat, tulus tiada kebohongan ialah laptop saye rosak. Kalau ikutkan encik yusry (abang yang selalu service laptop saye) motherboard rosak. So kalau dah rosak gitu apa yang patut kita buat ye adik-adik???

CAMPAKKAN JE KAT DINDING"

Ok nice answer..!!

note-  yang patah tumbuh yang hilang berganti..