Friday, May 6, 2011

Thanks sudi singgah blog kita...walaupun awak tak baca pun hehehehe

Dull ha?? Muka macam orang demam 4 minggu. Fortunately, saye ada kesihatan yang baik walaupun muka kepucatan (^,^)

Sesiapa yang bukak blog nih mesti akan cakap "omaigod, terkejut mak nok!" sebab tengok gambar kat atas tu. Tapi taklah terlampau freaky rite?

Hari ni spend sikit masa untuk blogwalking, dah jarang jalan-jalan kat blog orang lain sebab busy. So sekarang saye guna kesempatan yang ada untuk baca entry-entry kawan-kawan blogger yang lain. Yang mana singgah kat shoutbox tu..thanks ok. Tapi kan....ahhh mana aci, ada pulak yang link terus kat iklan nuffnang dia kat shoutbox. Contoh kes

" Ada entry menarik pasal malam pertama..." (ini contoh tahu)

Bila saye klik je sekali terus link kat iklan nuffnang la, apa la. Cissss sampai hati awak tipu kita hahahaha.

Itu saja untuk hari ni. OKbai.



p/s : sekarang semua orang nak cakap pasal Osama bin Laden, harga minyak naik, K-pop di Malaysia dengan isu sumpah lakhnat...ehhh ada lagi ke orang cakap pasal sumpah tu?? ke saye yang ketinggalan zaman.


~sehingga ke next entry

3 comments:

amier azrul alias said...

k-pop malaysia..
geli.
nak-nak 24:7..
erkk =.=

farahAzreenHJAhmad said...

@amier, hahaha diorang nak merasa jadi korean letew...

apik pehe said...

hehehe..lain muke gambar tu