Tuesday, May 3, 2011

Ini ialah entry pendek.

Hye assalamualaikum (sila jawab).

Demam final exam dah mula reda...huuuuu lega. Dah tak payah nak stay up malam-malam, baca buku sambil baca gosip kat beautiful nara...theeeehheee. Memang hilanglah mengantuk kalau kau study sambil layan gambar geli-geli kumpulan k-pop malaysia. Mungkin Faizal Tahir boleh kasi nasihat sikit kat depa ni. Hahaha no komen.

Pause.

Kawan saye dah bersalin, jom ramai-ramai ucap congrate untuk dia. Nama anak dia Mikail Zafran kalau tak silap *hye Zarith.
Ramai pulak kawan-kawan saye yang dah jadi mama/mommy/mom/umi/ibu/mak etc...memang salute kat diorang sebab berjaya jadi ibu pada usia muda.

Kepada mana-mana kawan-kawan yang nak kawen tu...jangan lupa jemput saye. Sekian terima kasih.



p/s : "lelaki idaman saye ialah lelaki yang nama dia sedap" *hye Mikail Zafran



~sehingga ke next entry

1 comment:

En. Kronik said...

sangat pendek. heheh