Friday, May 6, 2011

Thanks sudi singgah blog kita...walaupun awak tak baca pun hehehehe

Dull ha?? Muka macam orang demam 4 minggu. Fortunately, saye ada kesihatan yang baik walaupun muka kepucatan (^,^)

Sesiapa yang bukak blog nih mesti akan cakap "omaigod, terkejut mak nok!" sebab tengok gambar kat atas tu. Tapi taklah terlampau freaky rite?

Hari ni spend sikit masa untuk blogwalking, dah jarang jalan-jalan kat blog orang lain sebab busy. So sekarang saye guna kesempatan yang ada untuk baca entry-entry kawan-kawan blogger yang lain. Yang mana singgah kat shoutbox tu..thanks ok. Tapi kan....ahhh mana aci, ada pulak yang link terus kat iklan nuffnang dia kat shoutbox. Contoh kes

" Ada entry menarik pasal malam pertama..." (ini contoh tahu)

Bila saye klik je sekali terus link kat iklan nuffnang la, apa la. Cissss sampai hati awak tipu kita hahahaha.

Itu saja untuk hari ni. OKbai.



p/s : sekarang semua orang nak cakap pasal Osama bin Laden, harga minyak naik, K-pop di Malaysia dengan isu sumpah lakhnat...ehhh ada lagi ke orang cakap pasal sumpah tu?? ke saye yang ketinggalan zaman.


~sehingga ke next entry

Tuesday, May 3, 2011

Ini ialah entry pendek.

Hye assalamualaikum (sila jawab).

Demam final exam dah mula reda...huuuuu lega. Dah tak payah nak stay up malam-malam, baca buku sambil baca gosip kat beautiful nara...theeeehheee. Memang hilanglah mengantuk kalau kau study sambil layan gambar geli-geli kumpulan k-pop malaysia. Mungkin Faizal Tahir boleh kasi nasihat sikit kat depa ni. Hahaha no komen.

Pause.

Kawan saye dah bersalin, jom ramai-ramai ucap congrate untuk dia. Nama anak dia Mikail Zafran kalau tak silap *hye Zarith.
Ramai pulak kawan-kawan saye yang dah jadi mama/mommy/mom/umi/ibu/mak etc...memang salute kat diorang sebab berjaya jadi ibu pada usia muda.

Kepada mana-mana kawan-kawan yang nak kawen tu...jangan lupa jemput saye. Sekian terima kasih.



p/s : "lelaki idaman saye ialah lelaki yang nama dia sedap" *hye Mikail Zafran



~sehingga ke next entry

Sunday, May 1, 2011

Media massa yang mempengaruhi otak.

Dan dia pun berkata



Andai kau berlari di situ,
anggaplah aku bayangmu...
dan kita akan seiringan.

Tapi andai kau tak mampu gapai awan.....
aku di sini sudi menadah cintamu...

.........................................................................

Lately mood macam jiwang kan.....ni semua pengaruh radio la ni.

Saye dengar Suria Fm. Siapa tahu?? Siapa tak tahu nasib la, pergi cari sendiri frekuensi dia.

Radio ni best gak la malam-malam, sebab ada rancangan apa ntah...'suria cinta' kalau tak silap, tapi lagu-lagu dia, ucapan, sekali dengan suara deejay memang romantik nak mamps.

"sayang...pulanglah...abang rindu padamu...mengapa sayang tinggalkan abang dan anak kita..."

Macam tulah lebih kurang ucapan-ucapan dia. Memang ayat boleh buat karangan. Geli +funny!!! hahahaha.



p/s : "sayang tinggalkan abang sebab sayang dah terpikat dengan jejaka lombok yang kerja kat econsave belakang rumah kita tu....ohhh nanti abang jangan lupa carikan mak baru untuk anak kita ye." LOL



~sehingga ke next entry