Wednesday, April 27, 2011

Macam susah nak elak daripada masalah kulit wajah....kalaulah ada solution yang terbaik kan bagus.

Setiap orang pasti akan ada masalah pada wajah. Kadang-kadang mungkin kulit terlalu kering atau berminyak. Tak kurang juga ada yang terpaksa menghadapi masalah jerawat. 

Masalah ini turut terjadi pada saye.

Tetapi segalanya berubah setelah saye bertemu dengan produk C'EST BELLE (ciss kenapa ayat ni sama macam ayat dalam iklan)

Ok secara terus-terang, saye memang menghadapi masalah kulit muka berminyak. Memang menyedihkan bila baru make-up 2 jam akhirnya semua make up luntur ditelan minyak.

Kakak saye telah mengesyorkan saye produk C'EST BELLE ini. Pada mulanya, kulit yang berminyak menjadi semakin berminyak. Rupanya itu cuma kesan awal sahaja. Selepas 2 minggu saye memakai produk ini secara konsisten, akhirnya kulit saye menjadi semakin normal.

*testimoni saye sendiri


Antara produk C'est Belle. Refreshing Cleanser, Skin Essense, Renewal Creme.


Seterusnya saye salin dan tampal daripada laman web ini.

Refreshing Cleanser.
(Vitamin E, Minyak pokok teh dan propolis)
Sebagai anti bakteria dan fungus.
Memperbaiki kerosakan pada kulit.

Skin Essense.
(Ekstrak biji anggur, strawberry dan mulberry)
Diperkuat dengan formula pemutihan.
Kaya dengan asid amino untuk merawat kerosakan kulit.
Set kologen mengembalikan keadaan kulit asal.
Anti oksida dan anti penuaan.

Renewal Creme.
(Minyak kelapa dara dan propolis)
Dual serum membantu menganjalkan struktur kulit.
Mengurangkan kedutan dan penuaan.
Meningkatkan sel kulit.
Membina antibodi semulajadi dan mencegah kerosakan kulit.

Terbukti berkesan
Mengatasi masalah jerawat dan jeragat
Menyegar dan menyejukkan wajah
Mencerahkan kulit secara semulajadi
Membekalkan tenaga dan vitamin
Menegangkan kulit


 more info : http://www.z3.com.my/ 

Jadi sekiranya ada sesiapa yang berminat silalah klik sini dan inbox kepada beliau ataupun anda boleh contact saye di facebook dan PM kepada saye :)

3 comments:

BeL NabiLah said...

btol ke ley hlgkan jerawat?? heee :)

nUr _ atiQah said...

wah..dah mcm iklan lam tv lak..hehehe..

awak..sya ambil banner awk ya..
letak dalam blog sy..^^~hee

farahAzreenHJAhmad said...

@bel, insyaAllah bleh :)

@nur, hahaha same cam iklan ek...
k tq dear