Wednesday, March 23, 2011

Update yang tertangguh...tapi cerita ni belum basi lagi tahu.

Lately, saye terasa macam betul-betul seorang pelajar institusi pengajian tinggi sebab dah tak ada masa yang banyak untuk bersosial di fesbuk tapi lebih kerap mengadap Microsoft Office Word 2007 dan Microsoft Office PowerPoint 2007. *perisian yang ketinggalan zaman...fine saye tahu!...

Saye juga tiba-tiba menjadi seorang pelajar institusi pengajian tinggi yang sibuk atau berpura-pura sibuk sehingga tak ada masa untuk lunch pada waktu lunch T_____T Jadi tak hairanlah kalau saye makan sepinggan penuh nasi *sampai orang kata eh kau kurus tapi makan banyak*.. Please dong, jangan fikir saye bela hantu raya okenggg, untuk menjimatkan masa, sarapan+lunch+dinner terus jamak sahaja.

Eh tapi kalau betul-betul mahu feeling bagai seorang pelajar institusi pengajian tinggi, kau kena main bowling. INI WAJIB TAHU!


Apa yang seronok sangat dengan menggolekkan bola atas lane..tunggu sama ada bola itu berjaya meredah pin, atau melencong ke longkang???

Apa yang seronoknya dapat peluk tiang?? Urghhh that place memang banyak sampah, kesian betul kepada sesiapa yang tak pandai nak buang sampah di tempat yang betul.



p/s : Ini entry hari isnin...asyik bertangguh mahu update blog.




~sehingga ke next entry

2 comments:

LaLa.. said...

Hey Little Red Ridinghood!sooo cute!

apik pehe said...

hahaha..nampak ngat bola boling guna yg besar punyer!!!!hehe