Wednesday, March 30, 2011

This is just a short entry...errr actually not too short la

Aktiviti saye sekarang adalah buka laman web giant.com.my, carrefour.com, tesco, jusco, mydin, cold storage....dot com. Nak update blog pun tak boleh lama-lama sebab hantu Giant, hantu Tesco semua tengah tunggu.

Adakah ini aktiviti seorang shopaholic+surirumahtanggasepenuhmasa ????

Ok thanks to Dr Ganesh sebab kasi assignment yang begini rupa. So sekarang saye lebih arif tentang harga ayam sekilo di pasaran. Lepas ni boleh jadi pengguna yang bijak bestari ^,^ Eh harga daging kambing, harga gula, susu pekat, susu tepung, dan payung pun saye tahu juga.




p/s : kepada blogger-blogger comelkacak yang sudi singgah kat blog ni tq eh, then silalah tinggal jejak anda kat mana-mana so that saye boleh trace balik. Hahaha tak mo nanti ada pulak komen macam ni
"sombong, you ingat blog you bagus sangat ke!" T__________T



~sehingga ke next entry

6 comments:

apik pehe said...

hahaha..ader lak camtu

Ct Aja said...

hehehe..... ni msti kaki shopping...

amier azrul alias said...

bpe harga kicap jalen skg? ;p

farahAzreenHJAhmad said...

apik, hehehe ader la.klu xde I x ckp

farahAzreenHJAhmad said...

ct aja, hehehe ni gara-gara asignment la ni

farahAzreenHJAhmad said...

amier, haishhh....lupa sudah.. :( lgpun kicap jalen xtermasuk dlm senarai