Wednesday, March 2, 2011

Susah nak jumpa student lelaki dalam library..ini fakta!

Tempat lepak yang paling heaven sekali kat Upm ni adalah library...ok Farah, enuf dengan penipuan. Tempat lepak paling heaven adalah kedai makan :). Ok kalau kat Upm ni antara tempat makan yang best kat belakang library, dekat dengan Fakulti Pertanian.

Kedai ni best wei, tadi baru je saye makan nasi goreng sotong. Harga 3.50rm je, sotong ada banyak la jugak, tak mudah dibilang dengan jari...murah pun murah, sedap pun sedap..bak kata Fahrin Ahmad "berbaloi-baloi" (pernah ke Fahrin Ahmad kata begitu?)

Tapi takkan nak asyik lepak tempat heaven je kan..tak best la..sesekali nak jugak ada situasi macam ni dalam hidup..

Kriiinnnngggg (nokia three three ten..)
"Hello mak, awat nya telepon ni? sat gi tepon balik na.."
"Eh sat..awat yang hang duk bisik-bisik ni...??"
"Adik dalam pustakaan ni..ahaks" (gelak bangga..)

Ha..tak ke sejuk perut mak kau, kalau dia tahu kau lepak kat library. 

Ok tamat mukadimah panjang berjela :)

....................................................

Nak kata saye ni rajin sangat nak lepak library tu memang tak lah kan. Thanks to Haji Mazlan..kalau tak kerana dia, takkan saye berada di sini muahaha.


Ok sekarang ayuh...mesti serious kalau nak siapkan assignment statistik.

tolonglah percaya yang ini bukan pura-pura membaca...gambar ini adalah realiti


anak siapakah yang begitu rajin membaca ini...wuuu tengok buku-buku tu..tebal-tebal kan kan



ciss!! lepas tengok tajuk buku...cepat-cepat saye letak balik kat rak...that's not belong to me okeeng



p/s : try to having fun while you can hahahahaha




~sehingga ke next entry

7 comments:

alepridz said...

hohoho... fakta itu adalah salah kerana di UTHM,JOHOR... majotiri student lelaki yang banyak berkeliaran dan bertempiaran didalam library... aku pon lepak library jugak kalau time nak dekat test or exam....

daia said...

ape brg lepak kt libry, hahah

Redh Hder said...

biase la..klu ade laki pn, kebenyakan sbb ad awek ajak..haha

farahAzreenHJAhmad said...

alepz, time nak exam je ke ???

farahAzreenHJAhmad said...

daia, kih3x sesekali kne jd skema gak

farahAzreenHJAhmad said...

redh, hahaha perempuan mmg bwa pengaruh yg baik kan

Redh Hder said...

kebanyakan mmg cmtu la..hehehe. tp sy tak, klu awek ajak pn sy x g..hahaha