Saturday, March 5, 2011

Soalnya hati..bila selok belok hati dikemukakan...*eh kenapa tajuk entry begitu panjang??

Bila umur dah meningkat ni..ehem! dan dikelilingi dengan kawan-kawan yang sedang berpacaran sedangkan kau single..mesti rasa macam sedikit loser.


"Hello Lisa, U buat apa? Jom lepak dengan I malam ni..."


"Sorry lah..Farid ajak I makan malam lilin malam ni...eh tell u what, kami dah on again!!"

..................................


Adakah begitu loser kalau kau fall in love pada kawan kau sendiri?

Atau kau suka pada gay?

Atau kau belum baligh untuk ada perasaan cinta?

seumur hidup aku..ini yang pertama, pintu hatiku diketuk oleh dua wanita jejaka...*lagu ukays



p/s : ni entry lama sebenarnya...kesian saye tengok, dah beku duduk dalam draft.




~sehingga ke next entry

4 comments:

apik pehe said...

hehe..sabo la fara..ader mase nyer nanti..huhu

Fahim 'n Alin said...

sikit lagi smpai lah 2 jodoh..hik3

farahAzreenHJAhmad said...

apik, hehehe ok Kite sabor :)

farahAzreenHJAhmad said...

fahim, yee amin3x