Monday, March 28, 2011

Saye join contest lagi dan lagi




ok,untuk yang nak join...ni syarat2 nyer.... :
  1. ade blog sendiri....jangan tumpang blog orang lain yer..hehe...
  2. letakkan gambar cikyuz yang kat atas ni....xcomey pun,tapi letak je la kan..sebagai syarat : )
  3. nak follow sayer atau x, terpulang...xpaksa...tapi susah sketla kalau xfollow, mcm mane nak tau update terbaru pasal contest ni kan....??name pemenang akan disiarkan selepas tamat contest ni..dalam blog ni jugak : )
  4. letakla gambar korang bertudung
  5. cite sket sejarah pembabitan korang dalam bertudung ni..hehe....dan kenape korang bertudung? xde limitation jumlah perkataan.. :)
  6. tag 3 orang kawan2 korang untuk join contest ni....jangan lupe lak gtau diorang...
  7. dan last skali, tinggalkan link korang kat entri ni untuk sayer jejak balik...

~copy and paste from here

Syarat 1-3 done, syarat ke 4...nah ambik gambar ni T___T


Saye mula bertudung sejak saye bersekolah...tetapi kurang istiqamah sebab selalu on dan off. Tapi tu cerita dulu lah, cerita sekarang.....Alhamdulillah saye sudah berubah.

Kenapa saye bertudung??? kerana semua manusia pasti mahukan perubahan ke arah kebaikkan dan saye tidak terkecuali.

Ok sekarang saye tag tiga orang kawan :

yana
farah
ika

p/s : telah di tag oleh cik izan salleh


~sehingga ke next entry

2 comments:

cik yuz said...

assalamualaikum...thanks yer sebab sudi join..good luck =)

farahAzreenHJAhmad said...

cik yuz, tq dear :)