Wednesday, March 23, 2011

R.A.W.A.K

Sekarang kalau saye baca status kawan-kawan kat fesbuk, rata-rata menulis tentang kepala otak yang berserabut sebab banyak assignment dan test. Final dah dekat, dan itu normal.

....................................

Hari ni ada presentation Human Resource, over all ok. *saye tak boleh bercakap di hadapan orang ramai, nanti suara macam parkinson

....................................

Saye dilanda demam, mungkin sebab kurang makan sayur, atau sebab makan durian.




ni kerja part-time saye dalam kelas

p/s : saye bersin sejam 11 kali, saye harap itu adalah normal



~sehingga ke next entry

4 comments:

LaLa.. said...

makan ubat..get well soon!!!

farahAzreenHJAhmad said...

lala. terimas :)

apik pehe said...

selesema da tu..p mam ubat cepat

farahAzreenHJAhmad said...

apik, okies bos hahha