Saturday, March 26, 2011

OPERA MINI???

Guys, korang jeles tak bila tengok kawan-kawan korang pakai smartphone, then online dalam class. Tapi korang tak dapat la nak ikut jejak langkah diorang kan sebab phone korang macam tak berapa nak smart sangat.

Ok siapa kat sini pakai DIGI???

Untung la siapa pakai DIGI sebab sekarang ni DIGI bagi kau peluang yang sangat-sangat best. DIGI boleh bagi kau free OPERA MINI. Hahaha benda free kan, siapa taknak..ye dop??

Ok cuma sms OPERA hantar ke 2000. Senang la sangat alahaiiiiiii....

Bukan itu saja, jika anda adalah prepaid sub, anda mempunyai peluang untuk memenangi 1MB PERCUMA penggunaan data jika anda tekan link FREE 1MB di Opera Mini anda. Promosi ini tidak akhir disini, kerana anda boleh jadi salah satu yang beruntung untuk memenangi HTC Mozart dengan membuka Opera Mini dan klik pada Refer-A-Friend.

So menarik kan?? Kalau rasa tertarik tu jangan ragu-ragu untuk dapatkan lebih banyak info kat sini


~sehingga ke next entry

2 comments:

Nadzirah said...

alah. haruslah aku pakai maxis. wuwuwu ~

farahAzreenHJAhmad said...

nadzirah, alah..dah terlepas peluang y sgt baiiikkkkkk :)