Tuesday, March 29, 2011

Miss my sunshine

Cuaca gila freaking hot, bila jalan kaki dari bus stop nak ke kelas memang boleh kembang otak, then masuk dalam kelas aircond yang aman damai boleh buat otak kecut balik. Bila otak asyik kembang dan kecut hasilnya kepala akan berdenyut-denyut.

Ok intro mengadu domba da selesai.

The reason why i'm still wake up at this time (sekarang da pukul 1 pagi okeenggg) cuz i'm missing someone. YES I AM *eh kenapa harus capslock??


Rindu kat budak mata besar ni, sudah berapa lama kita tak jumpa ye??? Ok baru 2 mingguT___T

Budak mata besar ni nampak periang-ria kan tapi sebenarnya dia ni sangat pemalu. Hahaha even dengan saye pun dia malu-malu. Selalu cakap "acu nak makan apa?" sambil bawa kertas dengan pensil. OOO rupanya sedang main masak-masak.

Kanak-kanak umpama kain putih, kitalah yang mencorakkannya.Kalau anda ada anak sila corakkan dengan warna yang betul. Eh jangan terlalu PINK yeh.


p/s : she is "aye", my little niece.





~sehingga ke next entry

No comments: