Wednesday, March 16, 2011

Kalau boleh mahu duduk bawah ketiak emak sahaja.

Hujung minggu lepas bukanlah hujung minggu yang biasa.

Sebab saye dapat pergi ke tempat ini lagi.

Sedar tak, sebenarnya kalau dapat luangkan masa dengan keluarga, hampir 90% daripada stress kita akan hilang. (.tak nak percaya pun tak apa sebab memang main petik je tu huhu )


cuti sekolah..kalau tak ada kenduri kawen memang tak sah la kan. Congrate cousin..awak sudah berkahwin.

sudah bersedia mahu menyelam...nampak google atas kepala itu???


Gembira sebab dah spend quality time dengan family. Gembira sebab dapat layan lagu P. Ramlee dengan emak sama-sama dalam kereta. Gembira tengok orang kawen.

Ok moral of the day..apa-apa pun, keluarga memang utama, pakwe nombor 10. Done!!! Tepuk tangan tanda penghargaan.


p/s : mungkin saye parents saye patut tahu yang saye sayangkan mereka from bottom of my heart jadi nanti akan dapat elaun tambahan setiap bulan iaitu elaun kasih-sayang miahahahaha.



~sehingga ke next entry

6 comments:

ada mokhtar said...

memang boleh dapat elaun tambahan ni =)

farahAzreenHJAhmad said...

ada, hehehe hope so :)

apik pehe said...

hahaha..x bau ke duk bawah ketiak mak jer...

farahAzreenHJAhmad said...

apik...pakai ubat ketiak lorh hahahaha

LaLa.. said...

Baik punye puji...pakcik!jgn tambah elaun beliau...huhuhu

farahAzreenHJAhmad said...

lala, haha dah terlambat