Saturday, March 5, 2011

Ini iklan...tapi bukan iklan racun serangga

Ok kat blog saye dah tambah iklan baru. Niat memang taknak letak banyak-banyak iklan kat blog, tapi HEARTBEAT ni macam best je.



HEARTBEAT


Walaupun agak terlambat, tapi saye still nak share.

Ok senang gile vavi kalau nak letak HEARTBEAT ni kat blog. Semudah 12345..sampai 10.

  •  Mula-mula klik kat SINI
  • Pastu klik kat heartbeat.my
  • Then create account
  • Isi borang dan continue
  • Klik MY HB!Affiliate.
  • Klik online application (under Particaipation is Easy and Free
  • Isi borang lagi sekali...
  • Lepas tu dapatkan kod



Lepas dah dapatkan code, macam biasa masuk kat blog korang, klik design then add gedget..letak la code kat mana yang sesuai.

Itu sahaja...

Senang kan, kan, kan.......yess very the senang!!!



p/s : lepas ni tak payah pening-pening fikir nak bagi hadiah apa kat makwe, sebab HEARTBEAT ada banyak gift yang cun.



~sehingga ke next entry

No comments: