Tuesday, March 1, 2011

If less is more..is it mean that more is less???














"kisah tegang gebu" macam mana keyword ni boleh sangkut kat blog saye?


Jangan salah faham, saye tak pernah menjual ubat-ubat untuk awet muda atau untuk kebahagiaan suami-isteri kih3x.

Kalau dah kurang tegang dan gebu maka muka akan jadi begini.....



adakah begitu hodoh??? agagaga


p/s : Dulu Pak Kordi pernah pesan, katanya "less is more" so sebab tu entry hari ni tak lebih daripada 200 perkataan je... tak percaya?? kiralah.




~sehingga ke next entry