Tuesday, March 15, 2011

10 sebab kenapa saye tak update blog saye

Hurmmm...

Jeling kiri...kanan...Ok selamat, boleh mula update 5 minit daripada sekarang.

Hye...lama tak update kan..kan..kan??? (please sila angguk..saye merayu). Internet kat kolej dah tak ada, mana dia pergi, siryesly saye tak tahu. Dan sekarang ni saye gigih update blog kat LAB faculty saye hahahahaha.

Ha tengok tu..baru nak update, orang sebelah dah jeling-jeling saye...jeles saye ada blog letewww...Eh apsal orang kat depan pun pandang-pandang ni??

Ok fine, saye ketuk keyboard kuat..bising eh??? Ok saye undur diri T___________T


p/s : Hipotesis : semakin banyak pergi kenduri kawen, semakin banyak kita makan telur rebus *crap (jangan rasa tertipu dengan tajuk entry kali ni..muahahahaha)


~sehingga ke next entry

4 comments:

amier azrul alias said...

ohh patot la lme tak update..hihi

farahAzreenHJAhmad said...

amier, hahaha tu la pasal

brader kemal said...

kolej tak byr bill streamix kot.. kahkahkah

farahAzreenHJAhmad said...

brader, hahah don't know why..i'll ask pengetua later