Thursday, February 10, 2011

Versi shahdu...bila mata jadi degil..suruh tidur dia tak mahu


Rasanya suhu badan dah menurun. Eh seronoknya sebab sudah sihat yay!! Tapi kan macam sedih sikit sebab nanti tak ada orang nak kasi pesanan penaja yang sweet-sweet.

"nanti jangan lupa makan ubat tau.."


" rehat la..ko kan baru nak pulih.."


"Jangan study sampai lewat malam, tidur awal ok.."

Hahahah terimas kat kawan-kawan yang ambil berat. Ohh pastinya berat saye sudah menurun sekarang sebab dah tiga hari tiada selera makan.

Minggu ni, terasa panjang dan lama, bosan dan tak teratur, malas dan menjemukan. Saye betul-betul terasa mahu pack barang-barang, tarik luggage dan pergi bercuti jauh-jauh.

Hmmmmmm





miss this moment so much



p/s : hoi mata, bila saye study kau beriya mangantuk, bila saye free bukan main kau degil yeh..


~sehingga ke next entry

No comments: