Saturday, February 12, 2011

Thank You!!!!!

Lappie still macam hidup segan mati tak mahu..erk?

Eh hari ada orang yang celebrate birthday saye. Cara paling cool sekali, tak main ah tiup-tiup lilin then buat wish depan kek.

Thanks pakcik sebab bawa saye pergi main ROLLER BLADE yeeeehawwww!!!

Best sangat dan next time takkan serik pergi sana lagi walaupun kepala lutut lebam dah macam manggis dah haku tengok.

Saye tak pandai main wei. Lebih 10 kali jatuh, mula-mula rasa nak give up je. First time jatuh boleh lah gelak-gelak, lama-lama asyik jatuh je mula rasa fed up. Pastu pelik kenapa orang lain tak jatuh pun.

Bila jatuh dah tak boleh nak bangun. Terkial-kial, nasib baik ada pakcik hehehe. First time beliau hulur tangan nak tarik saye, memang dup dap dup dap jugak lah kan...tapi nak buat macam mana. Saye tahu mesti dia kesian sangat tengok saye T_______T

Thanks pakcik sebab jadi seorang kawan yang super cool.

Thanks sebab teman saye main roller blade.

Thanks sebab sudi tunjuk ajar saye.

Thanks sebab belanja saye makan kat T G I Friday. Mahal wooohhh makan kat situ. Rasa nak muntahkan balik semua makanan masa tengok bill.

Thanks sebab bagi hadiah yang super cool macam kau hehehehe.



tengok kat bawah tu tulis apa adik-adik.."specially for Farah Azreen" hehehe

Jeng3x. So dah ade air craft sendiri....pasni boleh pergi korea bila-bila masa je

So manyak-manyak thanks...aishhh tak tau dah berapa banyak thanks daa..

Ohh tak ada gambar-gambar kan...errr nanti saye mintak dengan pakcik super cool. Eh apasal saye tiba-tiba panggil beliau nih pakcik??? hahahaha dia bukan orang tua ok



p/s : Macam dah pandai sikit main roller blade...hehehehehehe


~sehingga ke next entry

9 comments:

daia said...

ha..ha..budak metc ke yg kasi hdh

Imran nyambek said...

jom main skateboard

farahAzreenHJAhmad said...

daia, pandai-pandai je... asal air craft je metc..hahaha

imran, jom2..;)

amier azrul alias said...

mne gmbar 'pakcik' nye?
haha

farahAzreenHJAhmad said...

amier..haha next time bru publish.. eh tq info psl shoutbox 2...

amir aizat said...

haa pkcik mane tuu

farahAzreenHJAhmad said...

amir, pakcik mude hehehehe

putry ieqa said...

hahaha.
sape wey "Pkcik" 2?
pasnie ley aku pnjm ae, nk pg honeymoon kt italy,nge~

farahAzreenHJAhmad said...

putry, eh ni flight tuk g korea je hahaha