Wednesday, February 23, 2011

Surprise party yang tak jadi...selamat hari jadi Izan


Sebelum nih dah mention kan pasal hari jadi kawan baik. ingat lagi tak?? ingat ke tak ingat?? Kalau ingat tahniah, anda mungkin jarang termakan semut, bagi yang selalu makan kerabu semut sila tengok entry ini hehehe.

So macam biasa kalau ada hari jadi mestilah ada party hari jadi kan...takkan nak buat party buih pulak. Dan nak buat majlis pun mestilah surprise-surprise kan.
 
Party planner adalah Sidi, Atie dengan Yona, hahaha haku main bantai je nama diorang nih sebab baru je malam tu berkenalan. Tapi saye yakin 95% :). Kalau salah next time saye buat pembetulan.

inilah mereka yang dimaksudkan

Saye pun tak tahu pasal nih, kiranya macam saye pun tersurprise sekali la bhahaha. Dah petang dekat-dekat maghrib baru Mira invite. OK nasib baik ada kawan yang jenis tak lupa kawan hahaha. Sebab tahu plan ni dah last minute, so tak sempat nak beli hadiah untuk birthday girl kita.

Mira tak pandai tiup belon hahahaha.
Saye pandai tiup belon ekeke..(padahal pinjam belon Yona kalau tak silap T.T)
 
Perancang majlis sampai lewat, orang yang nak di surprisekan datang lebih awal. Maka surprise tak jadi.

Birhtday girl dan her boboy hahahaha. Alan la master mind semua ni.

Sweeeetttt...amboi2x hahahaha
 
 
Cup cake yang sedap tapi saye tak boleh makan banyak..mungkin faktor usia T,T
 
Fakta menarik
1- Alan takut dengan belon...aiyak
2- Yona dengan Atie very-very soft spoken...saye nak gelak kuat-kuat pun takut-takut hahahaha.
3- Makan kat Yunkies Hut Bangi. View memang terbaik.
4- Pergi majlis orang tapi tak sempat mandi hahahaha...ini memang menarik.


p/s : makanan free memang sedap heeeeeee
 
 
~sehingga ke next entry


pictures credit to Hasmira Hashim.

5 comments:

daia said...

woa bes!

farahAzreenHJAhmad said...

daia, bes2 makan pon best...ko ble plak nak buat makan2 ni??? hahaha

izansalleh® said...

really thanks sebab sanggup dtg sambut beday aku ;) next time plan kasi jadi. baruley wat aku terharu sungguh2. eceh! padahal aku dah nak nanges kot...tahan jeeeeeeee...hahaha

atEe said...

HAHA. kitorang x la soft spoken sgt farah.
segan2 kucing sikit je sebab dah la dtg lambat, plan x jd, pastu mcm segan ngn kawan baru. hehe

;D

farahAzreenHJAhmad said...

izan, hehe xde hal...kwn punya pasal n mkn free punya psl..

atie, hahaha..wlpn xjd tp ttp best