Saturday, February 19, 2011

Menyanyi bukan kepandaian saye, sekian terima kasih



Hari sabtu hari holiday...eh sebenarnya setiap hari adalah holiday bagi saye hahahaha.

Tadi pergi The Mines, lama dah tak jejak kaki kat sana, kawan-kawan lama tempat kerja dulu pun ambil masa 16 saat nak cam rupa saye. Sampai hati T__________T

Tadi Serdang hujan tak?? Hahaha kalau hujan jangan nak wonder sangatlah, sebab tadi saye pergi karok. ;)

tak pandai nyanyi tapi tetap nak nyanyi...kalau saye pegang mic, kau sila tutup telinga ok
tak sempat nak pandang camera..ah benci betul
Cik kupu-kupu sweet.....saye pulak?? cacat hahahaha

dah puas menyanyi haruslah lapar kan..stesen kopitiam sekarang nih dah tak best macam dulu.

Oh tadi ada peristiwa yang sangat mengerikan berlaku.

Tak sangka terserempak dengan orang yang pakai baju sama macam saye. Eh bukan setakat terserempak je, malah kami tunggu bas sama-sama, naik bas pun sama-sama. Maluuu wooooo.

Peringatan untuk diri sendiri. Lepas nih jangan pakai baju ni lagi bila pergi The Mines Ok


Last sekali sila jangan muntah tengok gambar besar kat bawah ni T_______T





Keluar dengan cik shasha dengan cik kupu-kupu


p/s : suara memang bisa pecah rumah nih hahahaha, lain kali tak mahu karok lagi


~sehingga ke next entry

4 comments:

gabanMorka said...

patot la area UPM banjir td..hha

kidding

farahAzreenHJAhmad said...

gaban, hahaha sampai hati U ;)

gabanMorka said...

eh,betol la.g tgk paper

haha

farahAzreenHJAhmad said...

gaban, ta ya pa wau ;)