Wednesday, February 16, 2011

macam yang facebook selalu tanya " what's on your mind????"

Blog dah bertukar warna. Template asal dah remove, puas hati saye.

Kulit pun dah bertukar warna, makin malap je...haku pun tak tahu kenapa. 

 Bawah mata I ada dark circle, bukan sebab tak cukup tidur sebab study.

Phone sentiasa senyap walaupun tak silence, petanda tiada kekasih hati T_____T

Ally Iskandar dah bertunang. Demm!!! tak jemput pun.

Tadi makan roti tampal yang superrrbbb...hasil air tangan mamak. Aiihhhh geli tapi makan sampai licin gak ;)


Sebenarnya ada orang tu nak snap pic cili sos dengan pinggan kosong tu je, tapi saye lebih pantas bertindak hahahahaha.
Diana Amir sekarang makin hot, makin mantap...nyesal remove dia dari friend List. Teettt itu tipu.

Hari nih tak nampak pun kucing kuning tu...dah mati kot.

Esok pukul 4 ada test BUSINESS LAW. Haku bukan nak jadi peguam kenapa kena belajar undang-undang pulak???

Update blog senyap-senyap sebab taknak dapat persepsi negatif daripada roommate.."eh dia ni tak study ke?? online je keje"

Eh roommate dah perasan yang saye tengah online..k lah nak pura-pura baca buku..BYE!!!

p/s : thanks sebab baca benda yang tak bermanfaat ni hahahahaha
~sehingga ke next entry







4 comments:

mahfuzah mardy said...

lebih baik "mengomel" di pagi hari.. lps tens... huhu :)
slm knl! :P
BOLD skit : ally dh tunang? ops! mmpgaruhi jugak heh? ekekeke :)

pagi2 dokwalk ke blog2! :)

farahAzreenHJAhmad said...

hahaha, ally tu peminat I ehh itu tipu ;)
salam kenal...

ila said...

pminat elly iskandar?

ermm x tu p0n dye da b'tunang.huhu

farahAzreenHJAhmad said...

ila, ally tunang dgn naib juara gadis melayu