Saturday, February 19, 2011

Kebenaran itu kadang-kadang menyakitkan

 Fakta : Perempuan lebih banyak bercakap daripada lelaki.


"Perempuan ni memang banyak mulut ke??"

Check sekejap...

Ehhh rasa-rasa ada satu mulut je, mana ada banyak mulut.

Tapi perempuan memang lebih banyak bercakap daripada lelaki. Kalau ada masalah perempuan memang suka lepaskan, tak mainlah simpan-simpan. Bercakap nih memang medium bagi perempuan untuk melepaskan emosi...hahahaha lelaki tak payah nak kerut-kerut dahi bila dengar awek kau membebel. Dia bukan membebel tapi sebenarnya release tension. So bagi peluang Ok
 

Berbanding lelaki, lebih suka pendam perasaan. Kalau ada masalah, diam je...bila orang tanya cakap tak ada apa-apa. Tapi lama-lama simpan pun bahaya, takut kalau sekali meletup....choi!! saye malas nak komen.

Itu fitrah kejadian Allah sebenarnya, sebab manusia dijadikan berpasangan. Jadi mana-mana lelaki yang pendiam tu eloklah cari awek yang suka pot pet pot pet. Tapi kalau dah sama-sama pot pet pot pet, bawak-bawaklah sellotape time dating. Sorang bercakap, sorang lagi sellotape mulut. That's a win-win situation.




makcik ni kurang bercakap..betul kan?



gambar ni tak ada motif, pinjam basikal siapa entah...ehh saye pandai bawak basikal tahu


75% daripada kata-kata perempuan adalah nonsense, hanya 25% berlandaskan fakta dan ada isi. ~Cisss fakta ini memang sangat kejam T_______T

 
p/s : kesimpulannya, bercakap baik untuk kesihatan..erkkk


~sehingga ke next entry

4 comments:

xazryx said...

eh betul la .ex aku dulu pon asyik pot pet pot pet .HAHA ! :P

farahAzreenHJAhmad said...

xazryx, hahhaha...wlpn pot pet pot pet tp nice kan

amier azrul alias said...

ya btol!
xdinafikan lg..
kihkih

farahAzreenHJAhmad said...

amier, hahaha yelah..korang la yg tak byk ckp