Wednesday, February 9, 2011

Interview di MARDI

Menjadi wartawan bisu..

Hahaha

Ok ceritanya macam ni, on tuesday we got to interview human resource manager to completed our assignment.

Dan malangnya saye dalam keadaan yang tidak sihat. Yes, batuk dan selsema masih tidak mahu pergi, suara masih serak-serak itik maka jadilah saye seorang wartawan bisu hahaha.

Sepanjang interview tu, saye langsung tak bertanya apa-apa soalan, luckily have another 4 mouth yang tak bisu dan boleh sembang kencang dengan Encik tersebut. Haku jadi tukang tangkap gambar dengan tukang rakam je.

Encik Aizat dan para human resource manager wannabe. Abaikan muka sakit saye tu

Go away fever supaya saye boleh senyum dengan riang seperti mereka

Here is MARDI, where the research about Human Resource was conducted

Gigih nak bergambar walaupun tengah panas.


p/s : ..........................................................................


~sehingga ke next entry

5 comments:

amier azrul alias said...

euuww~
mcm knal je

farahAzreenHJAhmad said...

amier, yang mne satu yeh hahahaha

amier azrul alias said...

bju turqoise ek warne tuh :p

farahAzreenHJAhmad said...

amier, owh yang tu nama dye mizhana, nak no tepon dye ke ??? hahahaha

amier azrul alias said...

xpelah, dh ade 2 no die..
kekeke