Sunday, February 27, 2011

I heart saturday...and also friday..but not monday..!!

So what u got on your last saturday? Hahaha tak payah tanya pun mesti masing-masing have really fun saturday rite? Nama pun hari minggu...tapi kalau yang kena kerja pada hari sabtu, sila bekerja dengan ikhlas okengggg!



hey look at me, wearing an awsome winter coat hahaha
 
 
pretty ugly face for each of us hahaha...semua bajet nak buat muka ugly tapi jadi pretty hahaha maaf kalau perasan
 
 
 
alangkah.....alangkah nice bilik ini, accept for that anjing..eh anjing??
 
Looking at the amazing+colourful+simple+awsome  furniture, mesti kau dapat agak kat mana saye spend my saturday...(siapa dapat teka dengan betul akan dapat hadiah misteri daripada saye..ekekeke)

Not to forget, sebelah pagi kami telah bermain-main air kat Sungai Lui..err bukan, bukan, kat Sungai Congkak sebenarnya. 

Lama dah nak pergi, but now baru berkesempatan. 
 
muka teruja+gigil...sejuk woooo macam dalam chiller je rasa
 
Tempat ni memang best, kalau tak pernah pergi lagi, silalah jejak kaki kat sana, dan jangan lupa bawak makanan-makanan sedap untuk breakfast dan lunch macam kitaorang :)

Oh thanks to Yyna Anas, Shasha and Cik Kupu-kupu...next time kita panjat gunung Nuang pulak ok.


p/s : Sebenarnya kami juga telah meronda The Curve, Tesco Mutiara Damansara dan One Utama pada hari yang sama...dan balik ke kolej sebelum pukul 12 a.m. Hahahaha hebat bukan???




~sehingga ke next entry



6 comments:

amier azrul alias said...

bilik ko ke tuh?

farahAzreenHJAhmad said...

amier, tekaan yg salah...hahaha cuba lagi next time

Myzatul Akma said...

aku tau2...haha

farahAzreenHJAhmad said...

myza, opkos u know dear..hahaha ko en terlibat sama

amier azrul alias said...

dh tau bkn bilik ko.
sbb kemas n cntik sgt.
hahah!

farahAzreenHJAhmad said...

amier, hahaha..exqiusmeeeee