Tuesday, February 22, 2011

Entry Hari Jadi...Happy Befday Friends

Ini entry Istimewa.

Happy Befday kat 2 orang besties saye iaitu CIK IZAN (23 Feb) dan CIK DAIA (24 Feb)





Yang tu Izan...ni gambar kami masa muda remaja. Eh sekarang pun masih muda


Saye, Daia dan Izan. Weiiii masing-masing getting older..hahaha lepas nih sama-sama buat facial hilangkan kedutan


Diorang memang comel...saye tak hahahahaha

One year older..one year wiser.

Semoga murah rezeki dan bertambah kaya.

Semoga panjang umur dan diberkati Allah selalu.

Mereka ini sentiasa menjadi kawan yang baik untuk saye, dan saye akan sayang mereka sampai bila-bila (Sorry kalau geli...ok ini luahan hati yang sebenar)

Guys..amacam awal tak aku wish..terharu tak?? hahahahahaha


p/s : nak hadiah?? sila beli sendiri...Ini serious ;)


~sehingga ke next entry

5 comments:

fyna said...

epy bezday to ur fwen...




jom singgah n follow belog saya.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

apik pehe said...

eppi besday jugak walaupon apik x kenal..hehe

farahAzreenHJAhmad said...

fyna, heheh tq bg pihak diowg..
ok i'll visit ur blog

apik, tq apik...:)

daia said...

thanks paah..also 2 ur frens..apelagi, blnje lah kite mkn! mkn beso

farahAzreenHJAhmad said...

daia, jom2 makan besar kat rumah pak ji Kadir