Tuesday, February 8, 2011

Entry Hari Ahad



aku mula jatuh hati kepadamu
setelah kau kata cinta padaku
masing-masing dulu punya pasangan
akhirnya kita bersama
pertama kali kita bersua
bertentang mata
terasa ada kimia
diantara kita
kau kucup pipi ku
kau bisikkan cintamu
kau kata baby i love u
kau cairkan hatiku
bahagia
ku rasa disaat 
kita berdua bersama
memandang bulan terang
menyaksi bintang-bintang
kau seru akulah
pelangi cintamu


Hobi saye yang ketigabelas adalah dengar lagu-lagu kat youtube. Tambah pulak ada kawan yang suggest satu lagu pada saye. Dia minta saye dengar lagu kimia by Melda Ahmad. Saye kenal Melda Ahmad dengan lagu putus, tapi lagu kimia saye memang tak pernah dengar. Jadi tanpa segan silu saye cari lagu kimia di youtube

Terfeeling sebentar...

Sedap..suara beliau memanglah nice, lirik lagu juga sangat nice.


.......................................


p/s ; eh kenapa pulak tajuk entry ni "entry hari ahad" ??. It's cuz i'm writing this entry on last sunday but only publish today then dah malas nak edit. Faham???

~sehingga ke next entry



2 comments:

amier azrul alias said...

patot lah aku pelik..
hari ni hari selasa =.=!

farahAzreenHJAhmad said...

amier, hahaha..entry tertangguh