Monday, February 14, 2011

Entry Geli-Geli..Ahhh WTF

Tadi saye study statistik. Dah nama pun statistik kan so mestilah saye tak boleh nak fokus lama-lama. Kenapalah wujud subjek-subjek macam ni..aishhhh.

Then blogwalking sekejap.

Lepas tu terjumpa website ni,

"Love meter?? Kejadah apa benda mengarut ni..." kata saye sambil tangan terus taip nama sendiri dengan nama partner. Kehkehkeh...sebenarnya saye memang tak tahu nak letak nama siapa kat situ, jadi saye letaklah nama teeeeeeeeeeeettttttttttt. Tapi kerja-kerja macam ni kena lah pandai cover, dibuatnya dia baca entry nih..euwwww malu lah I



tengok situ...dalam perjalanan ke hubungan yang sukses, maknanya haku kena berusaha mengorat mamat ni lagi ..ewwyuuuu !!!

Nah kalau rasa boring then nak buat benda yang sebenarnya tak kelakar tapi macam kelakar just klik kat sini


p/ s : nama siapa ye saye taruk kat situ...entah-entah nama kau ^__^ hik2.


~sehingga ke next entry..sorry sebab gewdix sikit T_____T

.

4 comments:

Aiza Isabella said...

fara, aku cube dh love meter, dpt dkt 100... mmg tak leh percaya love meter nie

farahAzreenHJAhmad said...

aiza, hahaha utk maen2 bleh la...jgn p'caye ok

noRLiyAnA mOhAmEd AnAs said...

yke blogwalking kejap?
xcaye2

farahAzreenHJAhmad said...

yyna, study sket je..blogwlking yg byk