Thursday, February 24, 2011

Camwhore dalam tandas dan cinta pandangan ke seratusenambelas

Perempuan suka kamera...betul tak??

Ha tengok semua perempuan yang tengah baca nih angguk kepala dalam hati. Kalau tak takkan lah  ada budaya camwhore dalam tandas ekekeke.

Orang kata kalau masuk tandas bawak kamera itu tandanya dia tak normal...err pervert barangkali, choiiii!!! tapi kami tak bawak kamera pun, cuma bawak phone sahaja :)



nah ambik ko, kalau gambar ni boleh berbau...mesti korang boleh bau pewangi tandas cap lavender..siryes!

 apasal korang nampak sweeettt macam tom yam ni??


Sebenarnya kan..sebenarnya kan...hari ni macam dah jatuh cinta pandang pertama ekekeke. Saye pandang mamat tu, mamat  tu tak pandang saye pun. Dalam kepala otak dah terngiang-ngiang lagu
"boleh pandang-pandang, jangan pegang-pegang" hahahaha. Aishhh mana ada pegang-pegang..nak kena pelempang?? hahaha

Eh jangan tanya lagi sebab cerita tu tamat kat situ sahaja. Kalau nak tahu saye memang macam ni. kau pernah tak?? Terpandang seseorang then kau rasa macam suka je nak pandang dia. Ala benda ni happened bukan bila saye pandang lelaki je...perempuan pun pernah. Hahaha saye lesbo?? ahh bukanlah.

Lagi satu benda macam nih selalu jadi kat saye

"Wei cuba kau tengok mamat tu.."


"Mano?? tak napok pong..."


"tu..tu..dekat motor LC tu.."


"bakpo nge jate tu??"


"kacak en en en..."


"mung ni...gi check mato mung la..."

*dialog adalah rekaan semat-mata. Hahaha dialek klate tu kalau salah sila maafkan sebab saye main tibai je.

Eh back to the topic, ecece speaking lok demo...saye nih susah sikit nak bezakan yang mana kacak dengan mana yang tak kacak hahahaha. Sebab kalau saye cakap orang tu handsome, mesti kawan saye kata tak, tapi kalau saye kata tak, diorang pulak cakap handsome. Adakah ini masalah???

Ahhh abaikan...tak peting pong...eh salah salah...tak penting pun.


p/s : adakah arnab itu lebih kacak daripada kuda???



~sehingga ke next entry







5 comments:

hasrul hassan said...

Citarasa takkkan sama ...

http://hasrulhassan.blogspot.com

apik pehe said...

hahaha..lain mata..lain perasaan..hehe..

by the way..bakpo eh ore tino suko ngat amek gambar dale tandah?

farahAzreenHJAhmad said...

hasrul, betul2x... t i visit ur blog k

apik, hehehe sebab xdok oghe jate kat dale tandah wanita hahaha

Pink Diva said...

nice pose gurls..

btw thanx for visiting..

farahAzreenHJAhmad said...

pink diva, welcome :)