Friday, February 25, 2011

Amaran : Ini bukan entry sedih...nope..nope at all.

Kadang-kadang hati terguris...

Habis kau ingat saye ni cekal sangat?? Kalau hari-hari kena tabur garam, siput babi pun boleh cair..ye tak?


Tapi apa nak buat saye ni penuh ciri-ciri kemelayuan, selagi boleh tahan, tahan je..tapi bila hati dah jadi macam siput babi kena garam just shut my mouth ketat-ketat...nangis dalam hati T_____T






Bila sedih...tulis dalam blog..ekeke comel kan buat macam tu.



Opss maaf sebab tulis benda-benda crap macam ni,  ini untuk kenagan masa depan, simpan untuk anak cucu baca. At least tau jugak diorang yang saye ni barhati halus...bahahaha.



p/s : tarik nafas dalam-dalam dan lari-lari anak bersama Watson Nyambek




~sehingga ke next entry

5 comments:

amier azrul alias said...

hoho apsal nk kne tabur garam plak nih.
haha

farahAzreenHJAhmad said...

kekekeke sbb air laut 2 kan masin

NuR 'aQiLaH said...

me tulis blog bukan sbb sedih jer.
segala benda prasaan bercampor lam blog tu huhu -_-"

Dda Ly said...

hehehe abis ini entry apa yaaa??
err watson nyambel pon pandai lari anak yek? :P

jemput ke rumah,
http://laydie-dda.blogspot.com
keep in touch ye..

farahAzreenHJAhmad said...

nur, me 2..hehehe

dda, hehehe mst la pndai..anyway i'll visit ur blog dear..dun worry