Monday, February 14, 2011

5 fakta pada hari ini. Jom cekidaut!

Fakta 1

Nama saye Farah Azreen. Umur saye 22 tahun tapi siryesly wei saye tak tipu yang saye tak nampak macam 22 tahun. Senang cerita baby face lah kan hahahahaa. Hobi saye online. Kiranya saye memang suka berada di atas talian. Nak-nak pulak talian percuma kat UPM ni hahahaha.


Belah kiri tu saye belah kanan tu Aye. See kami nampak macam sebaya kan.

Fakta 2

Hari ni 14 February, hari V-day/Valentine Day. Benda ni ada state kat dalam kelander kuda. Tadi ada baca artikel, katanya V-day juga dikenali sebagai Viagra Day sebab permintaan Viagra pada hari Valentine ni akan meningkat. Hoi jangan gelak ini fakta Ok. Bagi yang tak tahu apa viagra tuh, sila search sendiri. Kenapa permintaan Viagra meningkat?? Fikir-fikirlah sendiri.


Fakta 3

Tadi saye check Nuffnang. Yes!! got earning. Alolo nilai dia sangat cumel. Nak beli cekelat Hacks pun tak dapat lagi. Apatah lagi nak beli DSLR sebijik kan.

Fakta 4

Minggu ni saye akan ada 3 test selama 3 hari berturut-turut. Jadi mungkin akan sibuk menjalinkan hubungan dengan buku. Paling teruk hari rabu test statistik. Ini adalah giler killer subjek untuk saye. Ada sesiapa yang boleh ajar saye statistik tak??? T____________T. I hate Maths.

Saye budak BBA a.k.a bisnes.


Fakta 5

Sekarang sudah pukul 2 setengah tapi saye masih belum mandi hahahaha. Ok nak pergi mandi sekarang. Bye


p/s : kawan-kawan sila rajin update blog sebab saye rajin blogwalking ;). V-day tak dianjurkan untuk orang Islam tahu.



~sehingga ke next entry





6 comments:

amier azrul alias said...

nuffnang akan byk klu amai masuk blog ko..
okeh?
haha..

selamat berstatistik! ;p

farahAzreenHJAhmad said...

amier..ooo tq 4 ur info

daia said...

meh ckgu nk aja statistik meh

farahAzreenHJAhmad said...

daia, wei aja la aku...huhuhuhu menangis sbb xphm..

noRLiyAnA mOhAmEd AnAs said...

i love maths.. (^^,)

farahAzreenHJAhmad said...

yyna, ajakan saye statistik buley??