Sunday, January 2, 2011

zaman 80 an

Eh semangat tahun baru masih belum hilang lah....

Tengok tajuk kat atas nu...aishh kenapa mesti ada entry pasal ni...

Kihkihkih...ni cerita lama tahu, sengaja nak tulis pasal benda-benda lama..kalau tak ada yang lama tak akan ada yang baru kan,,kan,,kan



Muka dan nama beliau harus dirahsiakan sebab i've to respect his privacy. Tapi yang paling penting beliau sudah ada kekasih hati so kenalah hormat dan jaga hati kekasih hati beliau tu.



Si farah azreen ni, kenal dengan dia ni, masa umur beliau 18 tahun. Masa kawan-kawan adakan suprise party untuk farah azreen ni, then dia nih datang buat muka selamber je. Memang bajet ah dia nih, datang majlis orang dan buat muka sombong gitu.


Dasar sombong, bila hang out ramai-ramai pergi tengok wayang, dia duduk seat berasingan. Masa nak balik, farah azreen tekan button tutup pintu lift cepat-cepat. Padan mukakena tinggal. Huh!


Tapi tak kenal maka tak cinta. Lama-lama kenal baru terasa cinta kehkehkeh


Memang ah dia ni, muda-muda dah gatal nak bercinta. Eh bukan gatal, saja nak try..Kah3x alasan tak boleh blah.


Port tempat lepak mereka ni adalah dataran ipoh. Sambil borak-borak pasal masa depan..ecece sambil tengok orang merempit.Tapi tidaklah pulak diorang ni join merempit sebab merempit bukan jiwa mereka.


Dah lama berkawan, haruslah declare sesuatu hehehe. Makin belangkaslah makcik ni bersama beliau. Sampai celebrate birthday dia pun berdua je, tanpa menghiraukan kawan-kawan lain. Kahkahkah tapi bukan sebab selfish tapi sebab budget tak cukup.


 Bersambung......

p/s : Hahahaha cerita tak dapat nak dihabiskan sebab jari terseliuh. Mungkin akan disambung, mengikut permintaan pasaran tempatan. Mungkinlah.

2 comments:

amier azrul said...

mcm knal je laki nih
hekhek

farahAzreenHJAhmad said...

amier, ah xde maknenye kenal....hahahaha