Saturday, January 1, 2011

REVIEW 2010


Ni entry terakhir tahun 2009.

 Sepanjang tahun 2010......

Januari

Saye mula melangkah ke semester ke 2 pada masa tu, masih belum matang lagi (sekarang pun orang kata saye masih belum matang, ciss!!).
Mula-mula masuk sem baru memang ah sibuk, tapi dalam sibuk-sibuk tu, saye sempat enjoy. Ke sentiasa enjoy??? hahahaha.

It's my birthday...thanks kawan-kawan sebab sediakan birthday party untuk saye. Eh bukanlah party sangat...macam jamuan perpisahan masa kat sekolah menengah dulu je. Tapi tetap thanks so much hehehe

Februari - April

Makin sibuk dengan aktiviti kolej. Tetttttt* hahaha acah je, mana ada sibuk. Ada 2 3 aktiviti je pun yang saye joined.

Belajar?? Mestilah dah nama pun pelajar kan. "Wei jangan ingat haku mai sini tak belajaq taw...cuma tak bapa nak rajin ja" T______T

March 2010 saye memang sibuk gila. Ha sampai gila kau. Sebab masa tu lah lecturer suruh hantar assignment, kena buat itu, kena buat ini. Mesti kau pun sibuk macam saye gak kan.

Lawatan ke MSC, ada seminar. Tempat seminar memang cantik sangat. Opsss phone saye tercicir kat sini, setengah jam saye cari tak jumpa-jumpa.
Kalau dah nama pelajar U, haruslah ada aktiviti kemasyarakatan kan. Aktiviti gotong-royong kat Zoo Melaka. Yang kat atas tu, aktiviti gotong-royong tankap gambar...hek eleh..
Jadi penganjur untuk tournament bowling. Saye jadi penganjur yang paling tak handal bermain bowling hahahaha....

May - Julai

Cuti semester..yeay!!! Tapi tak la yeay sangat sebab saye tak bercuti sangat pun, saye bekerja hoccey.

Saye kerja kat sini. Hahaha banyak ah pengalaman yang saye dapat. Kalau kau rasa nak tahu pengalaman saye tu, try lah cari kat arkib..sepanjang may and june.

Muka kusam, berminyak, dan tidak bermaya...Ok sendayu tinggi dah reject saye jadi model diorang.

Julai - November

Ok masa ni saye dah kembali sebagai seorang pelajar dan kembali melakukan aktiviti seorang pelajar seperti, pergi kelas, balik kelas, makan kat cafe, borak dengan aney kat cafe, tidur siang, tidur dalam kelas dan etc etc



Saye download daripada facebook siapa ye gambar ni??? ~program mahasiswa 1 malaysia

Harus menghitamkan kulit demi sebuah assignment..kehkehkeh  ~ekpidisi Jeram Besu (citt nama nak gempak)

November - Disember

Bak kata pepatah "habis manis sepah dibuang"...habis je final exam, terus saye buang semua buku-buku saye. Hehehe taklah, terus saye simpan dalam kotak, kemas-kemas..yeay cuti semester lagi hahahah.

Kali ni saye tak bekerja. Tapi sebab taknak tepu sangat saye ada la tolong encik abang dengan kerja part time beliau, lepas tu tolong mak sapu daun rambutan, belajar masak, belajar menjahit, jalan-jalan habiskan minyak kereta encik ayah dan belajar pomen kereta hehehehe yang ni acah je

Encik abang : amek pliers jap
saye : nah (hulur laju-laju)
Encik abang : ni spanar bukan pliers......
saye : oooo T____T
Banner nilah yang encik abang hantar dan pasang.

Ok sekian sahaja entry REVIEW 2010. Simple je sebenarnya, tak complete, tak adalah review sangat pun. Tajuk je nak gempak hahahaha.



Salam sayang peluk cium dari saye...hoi geli!!!!

p/s : Dah baca belong awek bf saye (Khairul Fahmi Che Mat) Intresting jugak la, try la usha, Eh tak tak saye dah tak minat Khairul Fahmi la....*lupa

No comments: