Friday, January 21, 2011

Makcik kafe buli saye?????

Harga makanan di kafe kolej saye sudah meningkat.

Urghh..stress!!!

Memang ah makcik kafe tuh saja nak buli saye. Ambil ikan sardin dengan telur dadar pun harga lebih mahal daripada nasi ayam.

Macam nih nak ngadu kat best friend la...

Akhirnya seorang lagi kawan saye telah bertemu Miss Right nya. Happy for him tapi macam sedih jugak sebenarnya cuz i know after this he'll never be a same man. Mestilah beliau dah tak ada masa untuk saye lagi. Uhh mesti dah tak dapat lepak sama-sama lagi T_____T

"congrate...!!!!" I replied him after he text me "finally dah jumpa someone..now dlm proses hu3"

Hahaha nampak je yang saye macam ikhlas tapi sebenarnya terasa sedikit sedih dan kalau ada kucing kuning lalu depan saye time tu, pasti saye ambil nail clipper dan potong kuku beliau. Scary tak???

...............................

..............................

Err terpesong sekejap, ok balik kepada isu harga makanan di kafe saye yang naik mendadak. Naik mendadak?? tak jugak sebenarnya...harga makanan bergantung kepada makcik mana yang menulis harga pada resit. So kesimpulannya harga makanan memang tak menentu...untung sabut dapatlah kau makan dengan kadar yang berpatutan, tapi kalau untung batu...terimalah kau resit yang tertera harga makanan yang mencekik darah.

Sekian...itu je nak cakap.





muka kerisauan bila harga makanan naik dengan sesuka hati. aisssshhhh

p/s : Hari ni ualang tahun kelahiran yang ke teeetttt teacher Daing Nazatul Shima (DNS). Mari wish the best ramai-ramai kat teacher DNS.

~sehingga ke next entry

5 comments:

noRLiyAnA mOhAmEd AnAs said...

eley..xmacam mke risau pon..kakakaka

amier azrul alias said...

yeke mhl?

farahAzreenHJAhmad said...

yyna : hahahaha mmglah..tu luaran je..dalaman risau tahu...

amier : yes, 4 me it's not worth it...

are-dah_lusyi said...

betui2..mahal...xmau la ghoyak nm kdai ape kan..but..amk ayam pun smpai RM4.50..mau x tkejuzzz ak..makcik..agak2 r nk bgy..tiiakk tu bg wangi dlu..ahakzzzz...but so sweet dear...(dengan memek wajah geli n cebik mulut..wekkzzz)hahahha

farahAzreenHJAhmad said...

are-dah, wahhh begitu emo..hehehehe