Saturday, January 29, 2011

Lama sangat dah tak bukak My Space

Dalam hidup saye, saye kenal dengan beberapa orang lelaki yang berjiwa wanita..err mungkin lebih tepat lelaki lembut

Eh..alamak..sebelum tu saye nak mohon ampun dan maaf yeh sebab tiba-tiba bukak topik macam nih.

Dulu insan berjiwa lembut luaran lelaki yang saye kenal adalah Jaafar Onn. Saye kenal dia nih sebab dulu saye suka tengok drama cili padi. Jaafar Onn jadi cikgu kalau tak silap. Macam lembut-lembut. Tapi dalam dunia sebenar beliau adalah normal. Mintak maaf yeh encik Jaafar~

Bila dah semakin membesar dan semakin mengenal dunia luar, saye jumpa lagi ramai yang lembut-lembut secara real bukan lagi lakonan semata-mata.

Masa saye kerja kat mcD lagi lah ramai customer yang luaran wanita dalaman lelaki. Sampai saye confused nak panggil abang ke kakak nih.

"Satu Mc Flurry ye dik ...!!!" masyaAllah kakak cantik macam Luna Maya bersuara Malik Noor....
"Okey!!" saye jawab sambil sengih-sengih kerang. Bila pusing belakang, bantai gelak dalam hati sampai nangis.

T_________________T

Eh tapi bukan itu yang saye nak ceritakan....

Tadi saye tergerak hati nak bukak My Space. Lama sangat dah tak bukak sejak-sejak My Space dengan YM saye kena ceroboh dulu. Sekali tak ingat password sampai kena create password baru.

Then bila dah bukak banyaklah mesej-mesej didalam inbox saye. Tiba-tiba nampak ada gadis cantik bagi mesej kat saye. Sebab rasa curious yang tinggi lalu saye open mesej tersebut.

"Join me in a group $#%^&. We can have fun together"


Pastu tengok detail pemberi mesej tersebut

Transsexual Group 
28/Female

Transsexual tu bukan geng-geng bapok ke???. Saye tak marah ok kau nak jadi bapok ke apa ke tapi pelissss dong jangan libatkan saye dalam hal-hal begini. Adakah haku nampak seperti luaran perempuan dalaman lelaki...T_________T Memang ah sangat shit!!!!

Tak mau dah bukak My Space dah pasni.





p/s : habit gigit kuku tak hilang-hilang...cane nak buat ntah.



~sehingga ke next entry..

No comments: