Tuesday, January 11, 2011

kisah Sepang pun ada Goldcoast dan kawan-kawan lama bhg 2


The title of this entry is supposed to be "baik punya cilok" cuz I took all dis pixca below, then edit it like my own and put my watermark. Hahahaha 

Credit to Assila for dis pixca, dia pun baru je tag saye kat fesbuk. But obviously I can't put it all, I choose all randomly. 

Sebelum ni dah cerita kan kitaorang pergi Goldcoast. Tapi tak banyak gambar kat sana kan sebab saye sibuk mengejar ketam sampai terlupa nak snap pixca. 

Siryesly memang banyak ketam di kawasan tu T______T

Baiklah, saye mahu berbicara jujur di sini....

Sebelum betul-betul sampai di Sepang Goldcoast, kami sampai di Sepang Bagan Lalang. Then we all spend almost the day at Bagan Lalang la. Patutlah rasa macam musykil je..

"Tempat ni macam tak boleh mandi je...."

Kalau nak mandi memang taklah kat Bagan Lalang tu, sebab orang mandi kat Golcoast which is kalau jalan kaki lebih kurang 100 meter je kot daripada tempat kitaorang lepak. Tapi siryes memang kitaorang tak perasan langsung.





Ni lah tempat kitaorang lepak tu, air surut sampai ke tengah kot. Macam tempat orang tangkap ketam dengan segala seafood yang lain je. Tapi muka kami tetap nampak gembira kan....
Hah kan betul...pantai ni tak ada air tahu...

Tetap rasa gembira walaupun tak jumpa air laut tapi jumpa batu besar-besar. At least u never drowned here rite????
Uji daya penglihatan anda: Wan, Assila, Atik and me

Pinggan haku licin kot pinggan Mira pun " Err kak pinggan ni saye dah tolong cuci...so kira yang makan tadi tu free la yeh"

Lepas berjalan konon-konon di pantai, barulah kami isi perut. No wonder lah kalau pinggan saye licin sebab saye lunch pukul 6 setengah petang.

Lepas makan barulah terjumpa Goldcoast tu...itupun masa on the way nak balik. So singgah sekejap. Ok lah tu...at least tetap sampai di Sepang Goldcoast kan.



p/s : jalan-jalan tiba-tiba ada bunyi "prap!!" guess what??? alahai i'm step on the crab..maaf la encik crab, saye tak nampak..kaki patah ke?? Jom pergi hospital Serdang.



~Sehingga ke next entry

No comments: