Monday, January 10, 2011

kisah Sepang pun ada Goldcoast dan kawan-kawan lama

Ingatkan weekend akan jadi weak-end.

Nasib baik dapat hang-out dengan kawan-kawan so weekend kali ni jadi exciting-end.

So thanks kepada cik Mira Azilah yang sudi ajak saye berweekend bersama-sama.





Saturday, Jan 2011

Pagi-pagi cik Mira dah telefon ajak keluar, since saye pun tak ada hal jadi terus bersetuju keluar bersama beliau. We took train from KL central to Padang Jawa, then waiting for the others to pick us up.
Thanks Wan Nurul Shahidah for being a really cool driver and Assila as a co-pilot. While me, Mira and Wan's housemate, Atik duduk nice-nice kat belakang hehehehe.
They're decided to spend the day at Sepang Goldcoast. Sumpah teruja sebab tak tahu yang ada pantai kat Sepang. Cacat kan???

"we're heading to Australia rite???"

Hahaha..pergilah Sepang kalau nak pergi Goldcoast.


Dinner yang best dan harga yang lebih best daripada biasa.
Ini Sepang Goldcoast. Kanak-kanak tu anak sape ntah, pinjam sat na.

Malam tu me and Mira stay at Wan's place. Ermm rumah Wan bermakna rumah Assila dan Atik juga. Hahaha terima kasih kat mereka sebab jadi tuan rumah yang baik.

Oh that nite, we're met wanie, my ex roommate. Lama kot tak jumpa dia ni, lebih kurang 5 tahun macam tu lah.

"Eh muka korang still sama macam dulu, tak berubah pun..." antara ayat pertama wanie

Hahaha selain kulit yang makin tak licin...memang tak ada apa yang berubah sangat pun. Kecuali kalau saye buat plastic surgery...nak buat benda mengarut tu??? duhhh memang tak dapatlah kan.

Borak-borak dengan wanie sampai lupa nak snap picture sekeping dua.T______________T




Sunday, Jan 2011

Lepas 1 malam tidur di atas Marry dengan comforter tebal then we continue weekend dengan jumpa kawan yang seterusnya, Cik Madihah atau Madi atau Mad.

Then bercadang nak tengok Melodi kat rumah Kamilah. Cadangan tu memanglah kurang bernas sebab sampai depan rumah kamilah dah pukul 1.25

So...sambung berfoya-foya kat Bukit Cerakah, Shah Alam. Ni tempat paling releven sekali since Kamilah pakai t-shirt dengan track suit je kan...takkan nak pergi mall pulak.

"kau nak lepak mana??" Wan tanya saye

"Tak kisahlah...janji tempat tu sejuk dan kita boleh borak-borak"

Ok demi menunaikan impian saye tu, kami telah ke sini...

Korea...yeay!!!!

Ahahah memang tak dapatlah kan kalau nak pergi Korea, dapat masuk rumah 4 musim ni je.

Ingatkan lepas beli tiket, nak masuk tempat salji ni free...rupanya kena beli tiket lain pulak.
Assila, Madihah, Mira. Kat depan tu Kamilah. Mana Wan??? Mana saye???

~Malam tu tengok fesbuk kawan-kawan lama secara beramai-ramai.
~Ada kawan yang telah meninggal dunia. Takziah.

p/s : .......

~sehingga ke next entry...bye

No comments: