Monday, January 17, 2011

Join Contest lagi...ayuh!




Contest Pic Hitam Putih Paling Cool
 

 
 Syarat-syarat penyertaan

1.okay macam biasa korang kena jadi follower blog ni
2.letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog ni
3.buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? ?*ayat yang simple je tau!*
contoh : kalau saya menang , saya nak shawl banyak-banyak !
4.tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join !
5.tarikh tutup penyertaan : 1 mac 2011

 *kopi dan pes daripada blog penganjur...perlu ke??? hahahaha saje nak over di situ



Sekali lagi saye kena tag.
Ok saye join...uhhh lihat betapa sporting saye nih hahahaha...
Kali ini contest pic hitam putih paling cool. 

Dan Dengan Bangga Mempersembahkan....drummmm* bunyi orang main drum
....Teng Teng Teng....

 

Contest nih memang cool sebab suruh letak gambar cool. Tapi saye tak tahu nak pilih gambar yang cool so saye consider yang gambar di atas adalah cool jadi saye dengan coolnya telah telah upload gambar yang konon-kononnya cool ini. Hah kesimpulannya contest ni memang contest cool *kipas penganjur baik punya...

Kalau saye menang contest yang cool ni, saye akan mendapat hadiah bernilai seratus (RM). Eh ini pon paling cool sebab kita boleh pilih sendiri hadiah yang kita nak...tak ponah den sertai contest se cool nih hehehehe.

Owryte, kalau dapat seratus saye nak samsung galaxy pad idaman.

Tak logik???

Ais Krim Paddle Pop seratus batang...

Tak cukup best...

Baiklah kali ini saye akan fikirkan dengan serius. Kalau macam tu saye rasa hadiah yang paling sesuai adalah wang tunai rm 100. So penganjur tak payah nak tukar dengan apa-apa barang sebaliknya bagi je wang tunai. So saye boleh simpan duit tuh dalam tabung Haji buat modal pergi haji. COOL tak???

Ok saye akan men Tag seramai 5 orang...

yyna anas
Cik Hifaz
Cik Zetty
ali apeng
syaza safwan

Ok done!!!

p/s : sila doakan saye menang ye ;)

~sehingga ke next entry

7 comments:

aLoNg.... said...

ok...nnt sy wt..

farahAzreenHJAhmad said...

along..hehehe i loikeee

zetty said...

dush!ayak..kne tag lak..nnt sy wat ek :)

farahAzreenHJAhmad said...

zetty, hahaha tq n gud luck

apisv2 said...

goodluck;D

farahAzreenHJAhmad said...

tq apis

siti fatimah said...

p.s: tengs join contest :) good luck !