Sunday, January 9, 2011

Into the Mirror Contest

Ok ini semua gara-gara pakcik ni.

Eh, pakcik ni bf kepada kawan saye. Jangan berani nak tackle ok.

Sebab pakcik tu dah tag saye, jadi saye akan melapangkan masa untuk join contest ni. Kahkahkah padahal saye memang lapang pun.



Into the Mirror Contest

Silalah jenguk-jenguk belog cik adik manis menjilat jari ni

Ok lah...setelah bersusah-payah belek-belek album folder selama duapuluhlapan minit, akhirnya saye terjumpa gambar ini....


Past year punya gambar. Hahahahah gelak kat diri sendiri.
Hahahaha...orang lain bukan main lagi pilih gambar chumel untuk contest ni, kau pilih gambar yang huru-hara nih jugak.
Rileks dulu...jangan bantai gelak dulu bila tengok gambar yang tak chumel kat atas tu...sebab saye ada kisah disebalik gambar ni..

"b, i ingat i nak tukar style rambutlah...."

"laaaa (enam harkat ok) apsal pulak dah....kan dah molek lagu nih..."

"i bosanlah...i ingat nak buat style posh bekem pulak..."( sambil kedip-kedip mata..sumpah tak comel)

"Ahhh...jangan harap i nak benarkan..." sambil tendang meja sampai terbelah dua

"tapi b...plizzzz" 

"over my dead body first!!!!" terus baring pura-pura mati sambil tunggu cik awek ni nak langkah ke tak...
Akhirnya hubungan mereka putus di tengah jalan....gagal disambung kembali.
Sekian tepuk tangan.



Pasangan di atas putus sebab cik awek dengan selambe je langkah badan brother tu dan terus berlalu ke salon. Bukan setakat langkah je, sempat lagi dia pijak perut kawan tu. T___________________T
........................................................
Hahaha sebenarnya cerita kat atas tu iklan je. 

Syarat contest yang ke 3 adalah perihalkan sedikit tentang gambar di atas. 

Sebenarnya tiada kisah yang menarik disebalik gambar di atas. Saye pilih gambar ni pun sebab ni je gambar dalam cermin yang saye ada. Ada satu lagi saye snap dalam tandas kat mid valley, tapi tak mau ah publishkan gambar tu sebab bowl tandas lebih jelas berbanding muka saye sendiri....

Ok lah...cerita panjang-panjang karang muntah pulak kau baca entry ni....

Syarat seterusnya saye kena tag contest ni kat sekurang-kurangnya tiga orang mangsa

Izan Salleh


Shaza Safwan


Ali Apeng


Yyna Anas


Kalau boleh nak tag semua blog yang saye follow, ahaha kau pun kalau ada belog, jom lah join contest ni...tak rugi pun...
p/s : adakah haku sudah memenuhi semua syarat-syarat yang cik hifazphat letakkan???


~Sehingga ke entry seterusnya.....



4 comments:

amier azrul said...

sape pakcik?
kahkah

farahAzreenHJAhmad said...

amier, ntah la...pakcik mana ntah

hifazphat said...

tuan tanah datang walau terlambat.
thanx for join. gud luck ye (^_^)

farahAzreenHJAhmad said...

hifazphar, takpe2 lambat pon i sanggup tunggu hahah...tq3x