Wednesday, January 12, 2011

header baru saye.....santek tak???


My new header.

Got inspiration from cik yyna's friend. He's so talented, so am I hahahaha *perasan.

Sebab tengok beliau lukis comel sangat so saye pun cuba test tangan saye samada keras ke tidak. Hasilnya adalah seperti di atas. Opss tapi bila tengok balik nampak macam Zackzukhairi punya trademark pulak. (tapi kartoon encik zack 10 kali ganda lebih comel owh...so tak sama kan...??)

Ambil masa nak buat header ni dalam 10 minit. Lama kan...biasalah orang baru belajar. Nanti kalau rajin kita buat footer pulak. Lepas tu kalau rajin lagi saye tolong buat mural kat sekolah tadika pulak. "hahaha cikgu murni, boleh tak saye buat lukisan macam nih kat dinding class???"

 p/s : nak tengok movie the tourist...movie hantu kak limah pun belum tengok lagi T______T

~sehingga ke next entry

6 comments:

amier azrul said...

buat sendiri ke?
huhu

farahAzreenHJAhmad said...

yup....cantik ke cun??? hahahaha

amier azrul said...

aik apasal bg 2 option je?
kehkeh

farahAzreenHJAhmad said...

mesti la..less is more...betul???

zetty said...

nice :) ley jd zack ke2 pasni hahah

farahAzreenHJAhmad said...

zetty, nak jadi zack tuh jauh panggang la kan...hahahaha ala lukisan tak seberapa pun...anyway tq