Sunday, January 23, 2011

All about 22

 22 people who wish my bufday at fesbuk



Owrite sekarang saye akan beritahu kenapa ada entry ALL ABOUT 22 macam entry ini dan entry sebelum ni.

Sebab sekarang saye sudah berumur 22 tahun. Yeeee sekarang, hari inilah maksud saye.

Jadi sekarang mari lihat siapa 22 orang terawal wish bufday kat saye di fesbuk






Ok dah cukup 22 orang...thanks pada semua yang susah wish kat saye. Eh sebenarnya ramai lagi kawan-kawan lain yang wish jugak tapi sebab entry nih pasal 22 orang je so saye terpaksa ambil 22 orang terawal. Apa-apa pun terima kasih banyak-banyak.

Tapi ada seorang ni yang paling special sekali sebab dia adalah orang yang paling awal giving a wish

Tq so much kak ngah...I luv U from hujung rambut to hujung kaki hahahaha

Dan kawan-kawan yang wish via sms, call, chat dan paling special cik yyna yang wish me live unplug...thanks so much

p/s : ade seorang kawan saye yang panggil saye "blogger girl" hahahaha Thanks to Encik Azmir Azlan Masduki sebab pernah singgah di blog saye yang tak seberapa ni ye. Apa?? nak kenal??? alamak nanti saye check beliau nih available lagi ke tak.

Satu lagi, ada beberapa orang yang mention pada saye yang bufday saye sama dengan WAK. Walaupun saye tak kenal Wak siapakah, dan saye tahu Wak itu tak akan baca blog ni tapi saye tetap nak ucapkan SELAMAT HAPPY BUFDAY kat beliau ;)

~sehingga ke next entry

4 comments:

amier azrul alias said...

beriya iya aku wish.
xde plak kt sni..lol :p

farahAzreenHJAhmad said...

amier, hahaha cuba lagi tahun depan...;)

are-dah_lusyi said...

beb..sowi i forgot your bfdy..bdwy epy bltd day k sis.....he3..

farahAzreenHJAhmad said...

sis kaa kau hahahaha nway tq... ;)