Saturday, January 22, 2011

All about 22 part 1

22 things I had

1. Mak ayah yang paling best kat dunia

2. 4 orang kakak yang superb

3. Seorang abang yang sempoi habis

4. 8 orang anak buah yang errr riuh

5. Ipar-ipar yang sangat ngam dengan saye

6. Keluarga yang besar..termasuk mak sedara, bapak sedara, sepupu sepapat dan sewaktu dengannya

7. Kawan-kawan dunia akhirat

8. Kawan masa childhood yang cantik refer to Cik Izan dan Cik Dayah

9. Guru-guru yang sentiasa berjasa dari darjah satu sampai sekarang. Saye tak sekolah tadika

10. Handphone sony ericcson dan nokia yang dua-dua tak canggih sangat

11. Lappie Acer yang old skool

12. Rupa paras yang sederhana

13. Mata yang rabun

14. Ex-boyfriend yang sporting..dan ada yang tidak sporting hahahaha

15. Bakat melukis yang tidak seberapa

16. Sense of fashion yang limited

17. Kad pengenalan warna biru

18. Ketinggian yang tak berapa nak cukup

19. Blog yang bernama Farah Azreen

20. Ada account facebook, twitter, myspace, friendster. Yang lain saye tak mempunyai

21. Kesabaran untuk menghadapi kerenah orang lain

22. Sedikit sikap hipokrit
 
That's a lot of thing i wanna to put here..tapi ruang hanya untuk 22 perkara sahaja


22 things irritating me

1. Add saye kat fesbuk...tapi rupanya tak kenal saye pun

2. Terasa nak update blog..tiba-tiba lost connection.

3. Baju kotor dah penuh dalam baldi

4. Serdak biskut/roti penuh dalam air nescafe

5. Tanya soalan "kau pernah ada berapa orang bf???"

6. Rasa haus..baru je nak minum air tiba-tiba nampak semut berenang dalam air tu

7. Kawan yang tak puas hati, tapi taknak cakap depan-depan..tapi tak habis-habis nak perli

8. Someone who keep make missed called until u reply his sms back

9. Nak draw duit kat ATM, tapi tak bawak card...T_____T

10. Order makan kat kedai makan...lepas 25 minit datang balik suruh order semula

11. Order jus tembikai..dapat jus epal

12. Harga makanan kat kafe kolej mahal setanding dengan harga kat steak house

13. Lappie hang..

14. Paip rosak dalam tandas...sedangkan dah kencing

15. Tandas tersumbat...cuma tersedar selepas flush..buwekkkk

16. Sidai baju kat ampai...lepas lima minit hujan turun mencurah ke ladang gandum

17. Jari sakit semasa menaip perkara ke 17......so sampai di sini sahaja ;)



p/s : Update blog sambil jeling-jeling buku Law (Akta Kontrak) Gigih tak???


~sehingga ke next entry

No comments: