Friday, December 10, 2010

Wanie & Mira

Kalau dah tak ada kerja sangat elok adakan kerja supaya kau tak gila sebab bosan. Hahaha thanks kat wanie and mira yang sudi melayan kerenah maksu korang ni...but acu know, u'll love it too rite?? hahaha

Outfit ni collection kakak saye, Bila budak-berdua ni jumpa je, terus excited nak pakai. Actual size untuk dewasa sebenarnya tapi nasib baik kakak saye tak kisah baju-baju ni di pin sana sini untuk muatkan beliau-beliau ni.


Here is wanie...she excited enough to pose like a model.

Hi-tea dress. The model is mira. Black and red is suit her very much
Hahaha..ibu jangan terkejut taw!!
muuuuaxxx





p/s : The gown and hi-tea dress are designed by my sis herself. 


3 comments:

aLoNg.... said...

ni adik ko ke anak sedara??
muka lbh kurang je..
hahaha..

farahAzreenHJAhmad said...

along..

anak saudara aq la..muke mmg sepesen je hahahaha

farahAzreenHJAhmad said...
This comment has been removed by the author.