Saturday, December 25, 2010

selamat ulang tahun kawan

Saye nak ucapkan selamat ulang tahun kepada Cik Farhana, yang selalu menjadi classmate saye sepanjang 3 semester saye belajar.

Selamat Hari lahir yeh Hana. Tapi maaf sebab entry ni terlambat sedikit.

Hari lahir Cik Hana ni pada 24 december. sehari sebelum krismas. Sehari lepas lahir dia ni dah boleh jalan-jalan main salji dengan buat snowman. Hebat kan??? 

Nak tulis panjang-panjang pasal beliau nih mana boleh, yelah dibuatnya nanti tersalah fakta...mampus haku.
Kalau nak berkenalan dengan cik Hana, jangan segan-segan

Taip ON CINTA dan hantar ke 28888

 

Hahaha...Hana sorry tau, Jangan marah pasal copyright yeh....

Eh happy birthday juga kepada Cik yyna....beliau pun lahir bulan december gak. 13 december kan..kan yyna kan???

Semoga my dear yyna dah tak bawa motor laju-laju lagi..ehaks

~Dan kepada semua yang lahir pada bulan december...

"SELAMAT HARI LAHIR"

semoga panjang umur dan murah rezeki.....( cliche*)

p/s : miss all my friends a lot. Can't wait to see them....arghhh dem

6 comments:

noRLiyAnA mOhAmEd AnAs said...

thanks kawan..hehe..bestnyer p tluk btik..heee =P

farahAzreenHJAhmad said...

yyna, best sangat2...t ada rezeki kita pergi sama2..hehehehe

amier azrul said...

eh mcm knal je nurul farhana tuh :p

farahAzreenHJAhmad said...

amier, awat pulak tak kenai...hahahaha hana yang cun tu

amier azrul said...

haha
aku follow blog kau ye :)

farahAzreenHJAhmad said...

amier, tq sbb sudi follow belog yg tak seberapa ni hehehehe