Thursday, December 16, 2010

Hobi masa lapang


Apa hobi kamu masa kecik-kecik dulu??? Saye terlintas nak tulis pasal benda ni sebab terjumpa satu buku biodata saye masa kecik-kecik dulu.

Nama : Farah Azreen Binti Ahmad
Umur : 11 tahun
Makanan kegemaran : Yang halal
Minuman kegemaran : Coke
Orang yang dibenci : Rahsia
Orang yang disukai : Family dan kawan-kawan
Hobi :Membaca, mengumpul sticker, mengumpul setem
Cita-cita : Doktor
Ucapan : U always in my mind

Hahaha…kecik-kecik lagi saye dah pandai bagi jawapan yang cliché. I love myself hahahaha. Part hobi tu Nampak macam menipu kan?? Eh taklah, saye tak tipu tahu. Saye memang suka membaca, mengumpul sticker dan mengumpul setem. Hobi saye macam budak-budak nerd yeh?? 

Satu hal yang berkaitan dengan hobi saye ialah indoor game. Yelah saye memang lembik dan tak pandai bersukan, tak cakap pun tahu.

Saye suka main permainan ni.


Cara main mudah, setiap kategori akan dapat 100 markah tapi kalau jawapan kita sama dengan orang lain markah akan dipotong separuh. Kalau jawapannya tak logik dapat 0 markah.

Satu lagi permainan indoor yang best iaitu BINGO. Yang ni lebih tricky dan membuatkan bulu roma akan meremang. Hahaha saye memang gigih nak menang kalau main bingo ni, kalau kalah, mesti saye akan ajak ulang dan ulang sampai saye menang. Theheheee

Jom lawan bingo jom...ada beran???



~Sekian Terima Kasih~

No comments: