Friday, December 31, 2010

Countdown

New Year???

Yeah 2011 just around the corner. Only 2 hours and 37 minutes left. Taip laju-laju untuk entry ni walaupun ada banyak benda lain kena buat sebab nak jugak ada entry terakhir sebelum melangkah ke tahun baru. Tapi ni bukan entry, anggap jelah ni iklan since blog ni tak ada iklan...nuffnang failed~

Selamat Tinggal 2010


Selamat Datang 2011

Semoga kita mendapat banyak kebaikkan pada tahun 2011 ini. Dan segala  keburukan pada tahun 2010 dapat diperbaiki.

p/s : encik ayah dah bagi warning kat saye, katanya "pointer tu bagi elok sikit, kalau macam ni sape nak bagi kerja...?" huhuhu panas!
Nanti akan ada entry yang begini REVIEW TAHUN 2010...kehkehkeh..tunggu....!!

No comments: