Wednesday, December 29, 2010

bola cinta

Ini entry untuk kaki bola....




*Teeeeeeeeeeeeeeet* semua dah kena tipu padahal haku pun baru je pandai tengok bola.

Tapi apapun congrate untuk semua pemain bola Malaysia, jurulatih, pegawai-pegawai, peminat-peminat dan semua sekali. Akhirnya Malaysia menang untuk piala affsuzuki. YEAY!!!!!

Saye ni kalau nak cakap pasal bola memang taklah. Tapi kalau nak pilih mana satu pemain yang kacak bergaya saye boleh heeeee~

Whatever it is, I truly excited watching the game. Tapi paling tak sangka ada kawan saye yang seorang ni, tiba-tiba cakap "MALAYSIA POWER AN"  padahal selama ni bukan main lagi dia kritik bola sepak Malaysia hehehehe.

Tapi tak apa, manusia boleh berubah...semoga penyokong bolasepak Malaysia semakin bertambah....~AMIN~

p/s : ada sorang pemain ni tiba-tiba saye jadi "can't keep my eyes off of you"...khairul fahmi wa ai ni kehkehkeh

2 comments:

amier azrul said...

wah dh amai pminat fahmi
huhu

farahAzreenHJAhmad said...

hahaha..ah malas lah camni..nak tukar2
saye peminat MUSLIM kehkehkeh