Saturday, November 6, 2010

study week

Tiba-tiba jari jadi kelu, dah tak tahu nak mulakan dari mana. Saye stuck dalam 10 saat sebelum saye menulis entry kali ini.

Ok saye cuma nak kisahkan tentang sepanjang study week. Nama pun study week jadi dah tentulah kena belajar tekun-tekun sebelum berperang kat dewan exam kan.

Study itu memang, tapi tekun itu tidaklah T______T

Dan memandangkan separuh minggu saye berada di Trolak, lagi lah jauh saye dengan buku T______T

Sepanjang berada di Trolak, saye menghabiskan masa dengan budak kecik ini...



Masih kecil tetapi mampu membelasah saye ketika beliau geram. Kami ber photoshot di belakang rumah

Hari-hari rutin saye macam emak-emak. Pagi-pagi bancuh susu, petang-petang bancuh susu, malam-malam pun bancuh susu. Ayat normal yang akan keluar dari mulut saye

"Darwisy nak kencing ke???"

Hahaha sebab dia dah tak pakai diapers jadi untuk mengelakkan jadi musibah apa-apa baiklah saye pastikan yang dia sentiasa kencing di tandas.

Kat rumah perut saye dimanjakan... HIK3x... Mak saye yang baik hati masakkan yang sedap-sedap untuk saye. Tapi saye kena la cakap password dulu.

"Kafe kat kolej tu makanan tak sedap, mahal pulak tu..."

Ok itu adalah password yang saye gunakan untuk minta mak masakan makanan idaman=)

Malam terakhir saye di rumah, ayah bawa kami makan di luar. Kami makan sate di Tapah. Macam biasa kalau sate saye pasti tak akan tolak. Pasti makan bercucuk-cucuk tanpa peduli orang sekeliling hahahaha. Sampai nak snap gambar pun lupa, dah habis makan baru rasa menyesal...T____T

Tak apa, next time pasti ada=)

No comments: